+36-30-981-87-98 info@goldvasut.hu

Tanácsadás

 Szakértő tanácsadás

Kell egy sztori!

A legfontosabb dolog ami csak lehetséges, a TERVEZÉS! 

Már egy kézzel rajzolt skicc is elég, hogy eltudjuk képzelni mit szeretne megvalósítani.

Elsődleges szempont amit figyelembe kell venni, hogy mekkora hely áll rendelkezésünkre! Amiből sosincs elég 🙂

Ez alapján már eldönthető, hogy mi az a méretarány (például: H0, TT, N, Z) amiben az adott helyen megfelelő minőségben megvalósíthatjuk tervünket. Alaposan gondoljuk végig mit is szeretnénk!

Ne feledjük: a kevesebb, néha több! 

Megvan a hely és a méretarány, akkor a témát kell megtalálnunk, hogy mi a kedvenc korszakunk, vasúttársaságunk, síkság vagy hegyvidék a kedvencünk? Azaz mit szeretnénk látni a terepasztalunkon? Ezek nagyban befolyásolják a megépítendő terepasztalt. 

Mire szeretnénk használni a megálmodott terepasztalunkat vagy modulunkat?

Bármilyen furcsa ez is egy fontos szempont, hogy főként játékra, vagy inkább egy egyszerű vonalvezetéssel a domborzatot szeretnénk kiemelni és annak építgetésével, fejlesztésével szeretnénk inkább foglalkozni, mert abban leljük örömünket.

Ahhoz, hogy mindez kiderüljön szakértő tanácsokkal kell ellátnunk a leendő terepasztal tulajdonost és egy hosszas beszélgetés közepette mindezeket a felszínre hozni, mivel elképzelhető, hogy nem is tudja, hogy mit szeretne, de ezen  beszélgetés rávilágít emlékekre, élményekre, kedvenc tárgyakra, ami már segít mindezt egységes képpé tenni – varázsolni.

goldvasut.hu - Terepasztal építés
goldvasut.hu - Terepasztal építés